یکشنبه ۱۰ تیر ۰۳ ۱۲:۴۷ ۲۹ بازديد
علائم
- پریشانی مکرر و شدید هنگام فکر کردن به جدایی یا دوری از خانه یا عزیزان. این ممکن است شامل دلبستگی یا عصبانیت در مورد جدایی باشد که طولانی تر یا شدیدتر از سایر بچه های همسن باشد.
- نگرانی دائمی و شدید در مورد از دست دادن والدین یا عزیزان دیگری به دلیل بیماری، مرگ، یا یک فاجعه یا آسیبی که به آنها وارد می شود.
- نگرانی دائمی از اینکه اتفاق بدی بیفتد، مانند گم شدن یا ربوده شدن، که باعث جدایی از والدین یا سایر عزیزان شود.
- عدم تمایل یا امتناع از دوری از خانه به دلیل ترس از جدایی.
- اگر کودک به سنی رسیده است که انتظار می رود تنها در خانه باشد یا در جایی بدون والدین یا عزیزان نزدیک باشد.
- عدم تمایل یا امتناع از خوابیدن دور از خانه یا خوابیدن بدون والدین یا عزیزان دیگر، در صورتی که کودک به سنی رسیده باشد که ممکن است این فعالیت ها مورد انتظار باشد.
- کابوس های تکراری در مورد جدایی.
- شکایت مکرر از سردرد، معده درد یا علائم دیگر در حین یا قبل از جدایی از والدین یا سایر عزیزان.
چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد
علل
عوامل خطر
عوامل خطر ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- استرس های زندگی یا از دست دادن که منجر به جدایی می شود. به عنوان مثال می توان به بیماری یا مرگ یکی از عزیزان، از دست دادن حیوان خانگی مورد علاقه، طلاق والدین، یا نقل مکان یا رفتن به مدرسه اشاره کرد.
- سابقه خانوادگی. داشتن خویشاوندان خونی که علائم اضطراب یا اختلال اضطرابی دارند ممکن است خطر ابتلا به اختلال اضطراب جدایی را افزایش دهد.
- مسائل موقعیتی تجربه برخی از انواع فاجعه یا رویداد آسیب زا در زندگی ممکن است خطر ابتلا به اختلال اضطراب جدایی را افزایش دهد.
عوارض
اختلالاتی که می تواند همراه با اختلال اضطراب جدایی رخ دهد عبارتند از:
جلوگیری
- اگر نگران این هستید که اضطراب فرزندتان در همان مرحله رشد بسیار بدتر از دیگران است، در اسرع وقت مشاوره حرفه ای دریافت کنید . تشخیص و درمان به موقع می تواند به کاهش علائم اضطراب و جلوگیری از بدتر شدن وضعیت کمک کند.
- برای کمک به جلوگیری از عود یا بدتر شدن علائم، برنامه درمانی را دنبال کنید .
- اگر اضطراب، افسردگی یا سایر نگرانیهای مربوط به سلامت روان دارید، درمان و حمایت مبتنی بر شواهد خود را دریافت کنید تا بتوانید مهارتهای مقابلهای سالم را برای فرزندتان مدل کنید.
تشخیص
رفتار
روان درمانی
دارو
شیوه زندگی و درمان های خانگی
- با اختلال اضطراب جدایی فرزندتان آشنا شوید. با متخصص بهداشت روانی کودک خود صحبت کنید تا در مورد این بیماری بیاموزید و به او کمک کنید تا آن را درک کند.
- برنامه درمانی را دنبال کنید. قرارهای درمانی را برای فرزندتان نگه دارید. سازگاری تفاوت بزرگی ایجاد می کند.
- اقدام به. بیاموزید که چه چیزی باعث ایجاد اضطراب در کودک شما می شود. مهارت های آموخته شده از متخصص بهداشت روان را تمرین کنید تا آماده باشید تا با احساسات اضطرابی فرزندتان در هنگام جدایی کنار بیایید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر