یکشنبه ۱۸ شهریور ۰۳

PMS و PMDD چگونه با افسردگی در زنان ارتباط دارند؟

۱۲ بازديد

از هر 4 زن قاعدگی 3 نفر مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی یا PMS هستند که با علائم عاطفی و جسمی مشخص می شود که شدت آن از یک سیکل قاعدگی به چرخه دیگر تغییر می کند. زنان 20 یا 30 ساله معمولاً مبتلا می شوند.

حدود 3 تا 5 درصد از زنان پریود مبتلا به PMDD هستند، یک نوع شدید PMS، که با علائم احساسی مانند غم و اندوه، اضطراب ، نوسانات خلقی، بدخلقی و از دست دادن علاقه به چیزها مشخص می شود.

زنان مبتلا به PMS و PMDD معمولاً 7 تا 10 روز قبل از قاعدگی علائم را نشان می دهند و پس از شروع دوره قاعدگی آنها تسکین چشمگیری پیدا می کنند.

در دهه گذشته، این شرایط به عنوان عوامل مهم ناراحتی و تغییر رفتار در زنان شناخته شده است. اگرچه ارتباط دقیق بین PMS، PMDD و افسردگی هنوز نامشخص است، تصور می‌شود که ناهنجاری‌ها در عملکرد مدارهای مغزی که خلق و خو را تنظیم می‌کنند، همراه با نوسانات سطوح هورمونی، در این امر نقش دارند.

بسیاری از زنانی که افسردگی همراه با PMS یا PMDD دارند از طریق ورزش یا مدیتیشن بهبود می یابند . برای کسانی که علائم شدید دارند، دارو، روان درمانی فردی یا گروهی ، یا مدیریت استرس ممکن است کمک کننده باشد. پزشک مراقبت های اولیه یا OB/GYN محل خوبی برای شروع است. پزشک می تواند شما را از نظر افسردگی غربالگری کند و علائم شما را درمان کند.

زمانی تصور می شد که بارداری دوره ای از رفاه است که از زنان در برابر اختلالات روانی محافظت می کند. اما افسردگی در زنان باردار تقریباً به همان اندازه در زنان باردار شایع است. مواردی که می تواند خطر افسردگی را در زنان در دوران بارداری افزایش دهد عبارتند از:

  • سابقه افسردگی یا PMDD
  • سن در زمان بارداری (هرچه جوانتر باشید، خطر ابتلا به آن بیشتر می شود)
  • تنها زندگی کردن
  • حمایت اجتماعی محدود
  • تعارض زناشویی
  • عدم اطمینان در مورد بارداری

تأثیر بالقوه افسردگی بر بارداری شامل موارد زیر است:

  • تأثیرگذاری بر توانایی یک زن برای مراقبت از خود در دوران بارداری. آنها ممکن است کمتر بتوانند توصیه های پزشکی را رعایت کنند و به درستی بخوابند و غذا بخورند.
  • وادار کردن زن به استفاده از موادی مانند تنباکو ، الکل و/یا داروهای غیرقانونی که می تواند به نوزاد آسیب برساند.
  • برقراری ارتباط با کودک را سخت می کند.

بارداری ممکن است بر افسردگی زنان تأثیر بگذارد:

  • استرس های دوران بارداری می تواند به شروع افسردگی، عود علائم افسردگی یا بدتر شدن علائم کمک کند.
  • افسردگی در دوران بارداری می تواند خطر افسردگی پس از زایمان را افزایش دهد (به نام افسردگی پس از زایمان ).
 

آماده شدن برای یک نوزاد جدید کار سختی است. اما سلامتی شما باید در اولویت باشد. در مقابل میل به انجام هر کاری مقاومت کنید، کارهایتان را کم کنید و کارهایی را انجام دهید که به آرامش شما کمک می کند. علاوه بر این، صحبت در مورد چیزهایی که به شما مربوط می شود بسیار مهم است. با دوستان، شریک زندگی و خانواده خود صحبت کنید. اگر درخواست حمایت کنید، خواهید دید که اغلب آن را دریافت می کنید.

اگر احساس افسردگی و اضطراب دارید، به دنبال درمان باشید. از پزشک یا مامای خود بخواهید که به یک متخصص مراقبت از سلامت روان ارجاع دهد .

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.